ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Κοπή Πίτας PDF Εκτύπωση E-mail

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση!!!

 

Μέσα σε ένα αμιγώς οικογενειακό και ζεστό κλίμα πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση και κοπή της Βασιλόπητας απο τον συλλογό μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ‘Giorgio Inn’ στην Κορησό παρουσία των μελών του συλλόγου και πλήθους ανθρώπων και φίλων του αθλήματος. Οι παρευρισκόμενοι αφού έκοψαν την πίτα του συλλόγου και αντάλαξαν τις δέουσες ευχές, προέβησαν στον οικονομικό απολογισμό για το έτος που μας πέρασε. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του συλλόγου ενώ τιμήθηκαν για την για την πολύτιμη συνδρομή του στην επιβίωση του Μ.Ο.Κ. οι χορηγοί του συλλόγου. Κλείνοντας, μέλη του συλλόγου, φορείς τοπικών αρχών και απλοί φίλοι του αθλήματος είχαν μια άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση επί παντός επιστητού για το παρόν και μέλλων του συλλόγου και του αθλήματος.

Συντάκτης

Σ.Ε.

 
Πρόσκληση PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς, σας προσκαλεί στην γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου 'Giorgio Inn' στη Κορησό, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 20:00 μμ.

Θέματα:

  • Οικονομικός Απολογισμός έτους 2011
  • Οικονομική τακτοποίηση μελών για το τρέχων έτος
  • Κοπή Βασιλόπιτας
  • Βράβευση Αθλητών - Χορηγών
  • Ανοιχτή συζήτηση Αθλητών - Μελών και τοπικών Αρχών
Φιλικά το Δ.Σ. Μ.Ο.Καστοριάς
 
Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ

Ο Μ.Ο. Καστοριάς  ευχάριστη θερμά  την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro που πραγματοποιήθηκε  στις 2-3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011 στην περιοχή Μεταμόρφωση Σωτήρος στον Γοργοπόταμο Λαμίας. Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) φόρεσε τα καλά της (όπως πάντα άλλωστε) και  κατάφερε να κρατήσει τον θεσμό σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Ο χώρος των κατασκηνωτών βρίσκονταν μέσα  σε πυκνά δέντρα περιμετρικά από την  εκκλησία.  Παράλληλα η λέσχη διέθετε υπαίθριο café -bar που λειτουργούσε όλη μέρα, εστιατόριο, τουαλέτες και μπάνια για την καθαριότητα των κατασκηνωτών .

Επίσης άψογες ήταν και όλες  η βραδιές, με live συγκροτήματα και μάλιστα με πλούσιο ρεπερτόριο από  rock  έως λαϊκά. Ο χώρος στο café –bar γέμιζε με κόσμο νωρίς το πρωί έως μετά τα μεσάνυχτα ενώ το γέλιο βρίσκονταν σε όλες της παρέες και  ειδικά στην δικιά μας.

Στην διάρκεια της Συγκέντρωσης έγινε επίδειξη trial  ενώ ο Βασίλης Σιαφαρίκας μας έκανε μαθήματα enduro. Πραγματοποιήθηκαν  περιηγητικές εκδρομές Enduro – On Off στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης.

Οι Endur-αδες  δεν πτοήθηκαν από την  αφόρητη ζέστη και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βουτιά στα παγωμένα νερά του Γοργοποτάμου.  Η πηγές του ποταμού είναι  από τα πιο όμορφα τοπία της περιοχής και βρίσκονται κάτω απ' την Ιστορική Γέφυρα που ενώνει τις δύο πλαγιές της Οίτης και στην οποία περνά η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. και όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της Πανελλήνιας.

Ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συγκέντρωση, όπου και να γίνει.

Τα άτομα που αντιπροσώπευσαν τον Μ.Ο.Κ. είναι:

  • Βασιλειάδης Αλέξανδρος
  • Γουγούσης Κωνσταντίνος
  • Γερόπουλος Πέτρος
  • Σολατσάρης Άρης
  • Ψωμαδάκης Κωνσταντίνος

Φιλικά

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς

 

 

 

 
21η Παννελήνια Συνάντηση Enduro PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΛΕΔΙΛΑ 

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) στα πλαίσια της αναβάθμισης του μοτοσυκλετισμού και της επαφής αναβάτη και μοτοσυκλέτας με την φύση διοργανώνει την 21η παννελήνια συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2011 στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου Λαμίας.    

Το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της λέσχης έχουν ετοιμάσει έναν πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο για την διαμονή σας και διασκέδασή σας.    

Ο χώρος της κατασκήνωσης βρίσκεται κάτω από πυκνά δέντρα περιμετρικά της εκκλησίας. Διαθέτει εστιατόριο για την σύτηση , υπαίθριο café και bar για τις πρωινές και βραδυνές ώρες, τουαλέτες και μπάνια για την υγιεινή σας.    

Την ημερήσια διασκέδαση έχει αναλάβει DJ με μουσική για όλες τις προτιμήσεις και φυσικά περιλαμβάνει καθ'όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων μουσικές βραδιές με live συγκροτήματα (Λα'ι'κη , παραδοσιακη , και rock μουσική).    

Θα πραγματοποιηθούν περιγητικές εκδρομές στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης με πλοηγούς έμπειρα μέλη της λέσχης καθώς και enduro - διαδρομές στα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.Events όπως επίδειξη trial και μαθήματα enduro θα πλαισιώνουν το καθημερινό πρόγραμμα.    

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας μετά από 2 επιτυχημένες συναντήσεις σας υπόσχεται ένα όμορφο 3ήμερο για όλους τους φίλους μοτοσυκλετιστές αλλά και λάτρεις της φύσης και του βουνού.    

Περιμένουμε να σας συναντήσουμε για άλλη μια ακόμη φορα και φέτος ανταλλάσοντας τις απόψεις σας, την παρέα σας αλλά και τις εμπειρίες σας.    

Με εκτίμηση    
το Δ.Σ. της Λέσχης.

 

 

lamia-enduro-550

 

H Οργανωτική Επιτροπή της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro-Βουνού που διοργανώνεται από την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑμιας στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου στις 2,3,4 Σεπτεμβρίου, για πληρέστερη πληροφόρηση αλλά και εξυπηρέτηση των πολλών φίλων που θα επισκεφτούν και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ενημερώνει:

- Στα ξενοδοχεία του Γοργοποτάμου εμφανίζεται έλλειψη διαθεσιμότητας λόγω των κρατήσεων που έχουν γίνει επομένως όσοι ενδιαφέρονται για κατάλυμα εκτός της κατασκήνωσης στην Συγκέντρωση μπορούν να απευθυνθούν στο: Ξενοδοχείο «ΛΟΥΞ» στα Λουτρά Υπάτης (15Ά από την εκδήλωση, τηλ.2231059551, 6936959803, 40ευρώ 2κλ, 30ευρώ 1κλ)

- Κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΑΜΕ τα ανακοινωμένα «μαθήματα οδήγησης στο χώμα» θα διεξαχθούν από τους Β.Σιαφαρίκα, Π.Σκόδρα, Μ.Νανάκο και θα αφορούν σε βασικές τεχνικές οδήγησης, θέση οδήγησης, τεχνικές αντιμετώπισης δυσκολιών, καθώς και στοιχεία προετοιμασίας και συντήρησης της μοτοσυκλέτας (ώρες: Σαβ. 16:00-19:30, Κυρ. 09:00-11:00). Τα μαθήματα οδήγησης δεν θα συμπίπτουν με άλλες εκδηλώσεις οδήγησης (εκδρομικά, κλπ)

- Οπωσδήποτε, διαχρονικά, το πνεύμα των φίλων του βουνού και του Enduro προδιαθέτει για διαμονή στο βουνό, για αυτό και η ΛΕΔΙΛΑ έχει φροντίσει το χώρο της Συγκέντρωσης ο οποίος έχει πλήρεις χώρους υγιεινής, πλατώματα, σκιές, ο καιρός προβλέπεται καλός, επομένως σας περιμένουμε για να μείνουμε όλοι μαζί.

 
Ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Μ.Ο.Κ. στα πλαίσια της συμμετοχής του στην 6η Περίοδο Εκπαίδευσης της ΜΟΤ.Ο.Ε.
διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 18.00 συνάντηση μοτοσυκλετιστών με θέμα

"Συζήτηση για την ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών"

Η συνάντηση θα γίνει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ,και θα ακολουθήσει βόλτα σε κοντινη περιοχη.
Ολοι οι αναβάτες μοτοσυκλέτας προσκαλούνται να παρεβρεθουν.

Πληροφορίες : Τάνια Ρήμου 6938045052
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο1234567ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 5 από 7