Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro 2010‏ PDF Εκτύπωση E-mail


 

Δείτε τον χάρτη

 

MOK_afisa_220710

 

 

      Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει την 20η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro, και έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, με μία ομάδα διεξαγωγής περίπου τριάντα ατόμων

Κύριο μέλημα μας είναι το ατελείωτο Enduro,η επαφή σας με την υπέροχη φύση της περιοχής, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η διασκέδαση με ποικίλες εκδηλώσεις, συναλίες και events.


 

        Ο χώρος της συυγκέντρωσης δεν είναι άλλος από το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου τον οποίο και μας παραχώρησε ο ΣΧΟ Καστοριάς και τους ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό.

      Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί εστιατόριο ψησταρία, με λογικές τιμές για την σύτιση, σας καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτάκια σας, ενω για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα υπάρχει DJ.

      Το camping βρίσκετε κάτω από τις όμορφες Οξιές της περιοχής σε έναν καθαρό χώρο μακριά από τον ενοχλητικό  ήλιο.

       Οι άνθρωποι του Μ.Ο.Κ. έφτιαξαν αυτό το camping με πλήρη συνείδηση χωρίς να κόψουν ούτε ένα δέντρο, για να διατηρήσουν την άγρια φύση όσο γίνετε πιο ακέραια κάτι στο οποίο θα συμβάλεται καί εσείς βέβαια.Και επειδή καθαριότητα και υγιεινή είναι δυο λέξεις που συνδέονται μεταξύ τους , υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις υποδομής: ιατρείο,  λουτρά (με ζεστό νερό) και τουαλέτες.

       Οι υποδείξεις της Πηροσβεστικής Υπηρεσίας, οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής μα κυρίως η αγάπη μας για το δάσος μας φέρνουν στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι απαγορέυεται  το ανάμα ανεξέλεγκτων  εστιών φωτιάς σε όλοκληρο τον χώρο της συγκέντρωσης . Παρόλα αυτά θα υπάρχει κάθε βράδυ μια  κεντρική ελεγχόμενη (απο την  ομάδα διεξαγωγής) φωτιά όπου θα μπορείται να ζεστένεσται και να βγάζεται τα εσωψηχά σας.

        Κάθε  γνήσιος enduras αυτό που θέλει είναι ανα πάσα στιγμή να μπορεί να ακολουθήσει τα μονοπάτια που τον καλούν ... εδώ λοπόν θα γνωρίσει το περίφημο hill climb, το 'πέτρινο μονοπάτι' την 'αμμουδα' το 'θερμόμετρο' το 'lift' αλλά και τα άπειρα μονοπάτια που σε συνδυασμό με της αναβάσεις - καταβάσεις εγγυώνται την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναβατών.

 

       Το πρόγραμμα της συγκέντρωσης έχει ως εξής:

 

   Ημέρα 1η Πέμπτη 02.08.2010

Υποδοχή - ξενάγηση στον χώρο και βραδυνη διασκέδαση με Rock DJ

 

   Ημέρα 2η Πραασκευή 03.08.2010

Υποδοχή - ξενάγηση στον χώρο

Εκδρομικά eνduro Hard & soft

Βραδυνή συναιλία με τοπικά Rock συγκροτήματα

 

   Ημέρα 3η Σαββατο 04.08.2010

Ανάβαση Hill climb

Εκδρομικά enduro Hard & soft

Εκδρομικό για Μoto On Off

Εκδρομικό για Μoto Street (Περιήγηση στην Καστορά, Πρέσπες, Νυμφαίο)

Βραδυνή συναυλία με τοπικά Rock συγκροτήματα

 

   Ημέρα 4η Κυριακή 05.08.2010

Εκδρομικά enduro Hard & soft

Αναχώρηση

 

 

 

 

        Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές έχουν διατηρηθεί στα περσινά επίπεδα και έχουν ως εξής:

Τιμή κύριας εισόδο τριηέρου για κατόχους κάρτας μέλους ΜΟΤΟΕ και κατόχους αθλητικής κάρτας ΑΜΟΤΟΕ 30 Ευρώ

Για μη κατόχους κάρτας μέλους  40 Ευρώ

Ο συνεπιβάτης 10 Ευρώ

 

      Οργανωθείτε λοιπόν για τη διαμονή!  Μηχανή, σκηνή , υπόστρωμα,ζεστά  ρούχα και μπουφάν για τις κρύες νύχτες και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

 

      Σημαντική σημείωση : Τα περισσότερα ξενοδοχεία - ενοικαζόμενα δωμάτια βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών από τον χώρο της συγκέντρωσης.Κατόπιν επαφής μας με τον χορηγό μας Ξενοδοχείο ESPEROS PALLAS υπάρχει ειδική τιμολόγηση για τους επισκέπτες της συγκέντρωσης . Τηλ για κρατήσες 2467024670.


       Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε
να επικοινωνήσετε μαζί μας :

6937280880    Άρης  Σολατσάρης
6944836394    Πέτρος  Γερόπουλος
6974094977    Κώστας  Γουγούσης
6932272020    Ηρακλής Νικολαίδης

Και με  e-mail :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

a 5
b g
d