Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro 3ος Αγώνας PDF Εκτύπωση E-mail

 

MOK_enduro_280510

 

 

      Με σύμμαχο τον καιρό, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα  γεμάτη βροχές,  διοργανώθηκε ο  3ος αγώνας περιφεριακού πρωταθλήματος endurο Δυτικής  Μακεδονίας. Οι χαλαροί χρόνοι τα μονοπάτια , το νωπό χώμα, παρατεταμένες αναβάσεις και καταβάσεις , ακόμα και τα πετρώδη κομμάτια συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα. Ο όμιλος μας θέλει , και το έχει αποδείξει , πως μπορεί να φέρει εις πέρας, οποιαδήποτε διοργάνωση, με απόλυτη επιτυχία.

      Η εκκίνηση έγινε στην πλατεία της Κορησού, με πολλούς θεατές, στις 10:30 ακριβώς.  Συνολικά 24 αθλητές πήραν μέρος από τους οποίους οι 8 είναι από την Καστοριά. Δυστυχώς φιλικά σωματεία από γειτονικούς νομούς δεν μας τίμησαν αν και ο όμιλος μας έχει δώσει το παρών σε όλους τους αγώνες του περιφεριακού πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας.

      Στον αγωνιστικό τομέα τώρα και στην κατηγορία Ε1 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Δήμου Αντώνης (199) , ενώ ο Ούσλιος Μιχάλης (188) την δεύτερη.  Στην Ε2 ο Γερόπουλος Πέτρος (345) κατέλαβε την έκτη θέση, ο Δήμζας Βασίλης (344) την έβδομη, την όγδοη ο Σολατσάρης Άρης (329),την δέκατη ο Πανίδης Νίκος (233), ενδέκατη ο Νάτης Κωνσταντίνος, ενώ ένα μπροστινό λάστιχο στέρησε την θέση στον  Πασχαλόπουλο Θάνο (123).  

      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα όπως και όλα τα άτομα που βοήθησαν.  

      Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Κορησού , και ειδικά στον δήμαρχο, που μας στήριξε , και μας στηρίζει, σε κάθε βήμα μας. 

 

Αποτελέσματα                   Φωτογραφίες