ΚΑΤΑΚΑΛΗ ... Ο Μ.Ο.Κ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! PDF Εκτύπωση E-mail

Εάν νομίζεται ότι έχετε δεί όλες τις ομορφιές της Ελλάδος, ότι έχετε συναντήσει τους πιο φιλόξενους και καλοσυνάτους ανθρώπους κάπου στην Ελλάδα  ... μάλλον δεν έχετε επισκεφτεί την Κατάκαλη Γρεβενών.

Προς τιμήν τους οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατάκαλης οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία μία πανέμορφη Enduro βόλτα με εκκίνηση την όμορφη λίμνη της περιοχής και οδήγηση σε ρέματα , λόφους , ποτάμια , βράχια , έχοντας ένα πολύ όμορφο τοπίο συντροφιά και μια οργανωτική υποστήριξη ανθρώπων που νε μεν δεν είχαν την απαραίτητη τεχνογνωσία μα ξεχείλιζαν μεράκι και αγάπη για αυτό που έκαναν.

45 χιλιόμετρα διαδρομή με ιδανικές για τον αγώνα καιρικές συνθήκες , σηματοδοτημένα (όχι επαρκώς για αρχάριους οδηγούς) με δύσκολα και τεχνικά σημεία και την ευχάριστη δυνατότητα για κάποιους να παρακάμπτουν δύσβατα σημεία και να τερματίζουν ατσαλάκωτοι και καθαροί.

Στον χώρο της εκκίνηση υπήρξε η γραμματεία άψογα οργανωμένη, καντίνα για τα απαραίτητα και βεβαία ο φωτογράφος του συλλόγου με το trial μότο του που πως τα κατάφερνε βρισκόταν παντού όπως και οι άνθρωποι του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών  Καστοριάς που εθελοντικά παραβρέθηκαν στον αγώνα για την περίπτωση αντιμετώπισης τυχών τραυματισμού.

Ο Μ.Ο.Καστοριάς ήταν εκεί ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα τους και μόνο θετικά στοιχεία έχει αποκομίσει από την εκδήλωση αυτή.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατάκαλης για την εκδήλωση και την φιλοξενία τους και να θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για Καστοριά και έμμεση ανταπόκριση μας σε οποιαδήποτε  χρειαστούν στο μέλλον... για σου Κατάκαλη!!!

Δείτε φωτογραφίες.