Αποτελέσματα 1 MotoCross PDF Εκτύπωση E-mail

Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι του ΜΟΚ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διοργανώνοντας έναν άριστο αγώνα από όλες τις απόψεις , σύμφωνα με τις δηλώσεις αθλητών - θεατών και του Αντ.Προέδρου της ΑΜΟΤΟΕ κ.Σιούλη Ιωάννη που ήταν παρών.

Η πίστα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και ο καιρός ήταν με το μέρος όλων έως και το τέλος της απονομής που άρχισε η βροχή.

Οι συμμετοχές έφθασαν τις 41 σε όλες τις κατηγορίες με πλούσιο θέαμα και έντονες μάχες για την βαθμολογική κατάταξη.

Στην κατηγορία ΜΧ2 στο πρώτο σκέλος την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παυλίδης Ευάγγελος (ΜΟΓ) με το Νο167, στην δεύτερη θέση τερμάτισε με το Νο188 Ούσλιος Μιχάλης (ΜΟΚ)και στην τρίτη θέση ο Γαύρος Φίλιππος με το Νο101 (ΟΔΙΚΟ). Την ρεβάνς πήρε ο Ούσλιος στο δεύτερο σκέλος κατακτώντας την πρώτη θέση δίνοντας την δεύτερη στον Παυλίδη ενώ ο Γαύρος παρέμεινε σταθερός στην τρίτη θέση.

Στην ΜΧ1 κατηγορία και στο πρώτο σκέλος μετά από υποδειγματική οδήγηση την πρώτη θέση κατέκτησε ο αθλητής της ΛΕΜΙ Αγιομαυρίτης Γεώργιος, πίσω του με αρκετή διαφορά ο Αντωνίου Αντώνης με το Νο 288 (ΜΟΚ) και τρίτος με το Νο 251 ο Μαυροματίδη Γιώργος (ΜΟΦ). Σταθερός στην οδήγηση του ο Αγιομαυρίτης ,στο δεύτερο σκέλος , ανέβηκε ξανά στο βάθρο στην πρώτη θέση,  με τον Αντωνίου δίπλα του στην δεύτερη .Την τρίτη  θέση του βάθρου κατέκτησε ο Γερόπουλος Πέτρος με το Νο 345 αθλητής του ΜΟΚ.

Πολύ καλό και το θέαμα στην OPEN κατηγορία με τον γνωστό σε όλος Καλογιαννίδη Σπύρο με το Νο139 ( ΟΔΙΚΟ) να τερματίζει πρώτος έχοντας πίσω του τον Ουλιάρη Παντελή με το Νο 304 (ΜΟΦ), την τριάδα έκλεισε ο Σολατσάρης Αριστείδης με το Νο329 (ΜΟΚ)

Σημαντικότατη η παρουσία της κατηγορίας junior με τον Χατζηστάυρου Γεώργιο (ΑΜΟΕ) Νο 195 να αφήνει δεύτερο τον Ξυνό Δημήτριο (ΑΜΟΕ) με το Νο9 και την πανέμορφη Κική Ξυνού να εντυπωσιάζει όλους με την τετράρχη γουρούνα της.Αποτελέσματα.

Φωτογραφίες.