Κοπή Πίτας 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

aaa150x151new logo mok gr

 

Δείτε φωτογραφίες... 

Δείτε video... 

 

 

Μέσα σε ένα αμιγώς οικογενειακό και ζεστό κλίμα πραγματοποίηθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 η Γενική Συνέλευση και κοπή της Βασιλόπητας απο τον συλλογό μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Περιφεριακή Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία)  παρουσία των μελών, αθλητών του συλλόγου και πλήθους ανθρώπων και φίλων του αθλήματος. 

Οι παρευρισκόμενοι έκοψαν την πίτα του συλλόγου και αντάλαξαν τις δέουσες ευχές. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του συλλόγου ενώ τιμήθηκαν για την για την πολύτιμη συνδρομή του στην επιβίωση του Μ.Ο.Κ. οι χορηγοί του συλλόγου.

Κλείνοντας, μέλη του συλλόγου, φορείς τοπικών αρχών και απλοί φίλοι του αθλήματος είχαν μια άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση επί παντός επιστητού για το παρόν και μέλλων του συλλόγου και του αθλήματος.

 

 

 

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς σας προσκαλεί στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στην Περιφεριακή Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας (πρώην Νομαρχία) το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ.

Θέματα :

  • Οικονομικός απολογισμός 2013
  • Οικονομική τακτοποίηση μελών για το τρέχον έτος
  • Κοπή βασιλόπιτας (με δώρα έκπληξη)
  • Βράβευση Αθλητών – Χορηγών
  • Ανοιχτή συζήτηση Αθλητών – Μελών

Παρακαλούνται οι αθλητές να παραβρεθούν στην συνάντηση καθώς η συζήτηση θα έχει θέμα τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου για το έτος 2014!

 

Φιλικά το Δ.Σ. Μ.Ο.Καστοριάς