Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ

Ο Μ.Ο. Καστοριάς  ευχάριστη θερμά  την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro που πραγματοποιήθηκε  στις 2-3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011 στην περιοχή Μεταμόρφωση Σωτήρος στον Γοργοπόταμο Λαμίας. Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) φόρεσε τα καλά της (όπως πάντα άλλωστε) και  κατάφερε να κρατήσει τον θεσμό σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Ο χώρος των κατασκηνωτών βρίσκονταν μέσα  σε πυκνά δέντρα περιμετρικά από την  εκκλησία.  Παράλληλα η λέσχη διέθετε υπαίθριο café -bar που λειτουργούσε όλη μέρα, εστιατόριο, τουαλέτες και μπάνια για την καθαριότητα των κατασκηνωτών .

Επίσης άψογες ήταν και όλες  η βραδιές, με live συγκροτήματα και μάλιστα με πλούσιο ρεπερτόριο από  rock  έως λαϊκά. Ο χώρος στο café –bar γέμιζε με κόσμο νωρίς το πρωί έως μετά τα μεσάνυχτα ενώ το γέλιο βρίσκονταν σε όλες της παρέες και  ειδικά στην δικιά μας.

Στην διάρκεια της Συγκέντρωσης έγινε επίδειξη trial  ενώ ο Βασίλης Σιαφαρίκας μας έκανε μαθήματα enduro. Πραγματοποιήθηκαν  περιηγητικές εκδρομές Enduro – On Off στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης.

Οι Endur-αδες  δεν πτοήθηκαν από την  αφόρητη ζέστη και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βουτιά στα παγωμένα νερά του Γοργοποτάμου.  Η πηγές του ποταμού είναι  από τα πιο όμορφα τοπία της περιοχής και βρίσκονται κάτω απ' την Ιστορική Γέφυρα που ενώνει τις δύο πλαγιές της Οίτης και στην οποία περνά η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. και όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της Πανελλήνιας.

Ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συγκέντρωση, όπου και να γίνει.

Τα άτομα που αντιπροσώπευσαν τον Μ.Ο.Κ. είναι:

  • Βασιλειάδης Αλέξανδρος
  • Γουγούσης Κωνσταντίνος
  • Γερόπουλος Πέτρος
  • Σολατσάρης Άρης
  • Ψωμαδάκης Κωνσταντίνος

Φιλικά

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς