Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201 Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

Who's Online

Έχουμε 72 επισκέπτες συνδεδεμένους


reDesigned by:
arispwr + Nio

Απολογισμός Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro 4-5-6 Σεπτεμβρίου 2015 ‘Βίτσι’ Καστοριάς PDF Εκτύπωση E-mail

25 pse 2015

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

 

25η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro Βίτσι Καστοριάς 

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro σε μία τοποθεσία πανέμορφη, που  μάγεψε όσους την επισκέφθηκαν για πρώτη φορά, ενώ αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν και ιδανικός χώρος για την συγκεκριμένη  εκδήλωση. Η υποδομή σε εγκαταστάσεις ήταν επαρκής για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατασκηνωτών. 

Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας αυτή τη φορά, και οι καλεσμένοι μας μπόρεσαν να οδηγήσουν τις δίτροχες αλλά και τις τετράτροχες μηχανές τους, σε δύο σηματοδοτημένες διαδρομές, με πολλές εναλλακτικές. Το Hill climb και η  ειδική διαδρομή που στήθηκαν στον χώρο της συγκέντρωσης, έδωσαν στους καλεσμένους μας την ευκαιρία να οδηγήσουν και να ‘’κοντραριστούν’’ μεταξύ τους. 

Αναμφίβολα  καταφέραμε να διεξάγουμε μια άρτια συγκέντρωση σε όλα τα επίπεδα. Ανταγωνισμό, φιλοξενία, εγκαταστάσεις, ασφάλεια και θέαμα. 

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, τους αναβάτες, τους θεατές, τους χορηγούς και υποστηρικτές, αλλά περισσότερο από όλους τα μέλη του συλλόγου μας, που για μια ακόμη φορά έδειξαν το μεγαλείο τους και έφεραν εις πέρας το έργο τους σε ότι συνθήκες και αν εργάστηκαν. 

 

Αναλυτικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: 

Ανέστη Αγγελή Δήμαρχο Καστοριάς και Πετρόπουλο Δημήτριο Αντιδήμαρχο που είναι πάντα δίπλα μας και δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας. 

Τζήμα Κωνσταντίνο, του οποίου η προσφορά στον σύλλογό μας ήταν και είναι χωρίς αμφιβολία πολύ μεγάλη. Η φασολάδα που μας ετοίμασε την Παρασκευή το βράδυ αλλά και το τσιπουράκι..... ήταν απλά υπέροχα. Η πρόσφορα του Κώστα στον σύλλογο μας ήταν και είναι πολύ μεγάλη.  Τον ευχαριστούμε θερμά για ότι πρόσφερε και συνεχίζει να μας προσφέρει. 

Νικητίδη Γιώργο και Ήργη  Δημήτρη για τη παραχώρηση του ΣΧΟΚ για το τριήμερο της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης. 

Τσαδίλα Γιώργο που όλοι έχουν να λένε για την μαγική μανιταρόσουπά του. Το μπαράκι του εκτός από τα δροσερά ποτά μας σέρβιρε και πρωινό αλλά και εξαίσια σουβλάκια.!!! 

Τις λέσχες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αναλυτικά είναι: ΛΕΜΙ, ΛΕΜ Μεγάρων, ΛΕΜΟΒ, ΜΟ Μουρικίου ,ΑΜΟΕ, ΑΟΔΠ, ΔΙΑΘΛΗΣΗ, ΛΑΜΣ, ΛΑΜΣ ΜΟΣ, ΜΟ Σιάτιστας, ΦΙΛΜΑ, ΛΑΜΟΤ, ΜΟΘ, Africa Twin Βορείου Ελλάδος, ΜΟΞ Πολυμήχανοι Ξάνθης, ΜΑΟΚ, ΛΕΜΟΘΕ, ΜΟ Σερρών, ΜΟΓ, ΜΟΤΟ ΛΕΒ, West Side Salonika, ΜΟΛΕ Νάουσας, Μοτοκίνηση Λάρισσας, ΑΜ Αχιλείου, ΛΕΔΙΛΑ, Enduro Άλογα Λάρισας, αλλά και μεμονωμένες παρέες όπως οι φίλοι μας από το Αγρίνιο και την Κέρκυρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην μεγάλη παρέα από την Πάτρα γιατί αψηφώντας την οικονομική κρίση και την μεγάλη απόσταση αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας και παρευρέθησαν στην συγκέντρωση μας. Τέτοιους ''τρελούς'' ζητάμε…

Τις ομάδες που εκτός από το test drive, την διάθεση των προϊόντων τους και την βοήθεια τους με το να δείξουν στους καλεσμένους μας τα βουνά μας, μας απέδειξαν πως μπορούν να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στα μηχανάκια μας!!! 

Τα μέλη του συλλόγου μας, που με αρκετό επαγγελματισμό και άπειρες ώρες δουλειάς επιμελήθηκαν την  σήμανση των διαδρομών, την καθαριότητα του χώρου, το κόψιμο των χόρτων, το φωτισμό των κατασκηνωτών, τις ντουζιέρες, τον αυτοσχέδιο νιπτήρα και τις επιμέρους εργασίες. 

 

Τα συγχαρητήρια του κόσμου ήταν για μας η μοναδική και πολυτιμότερη ανταμοιβή… 

 

Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια, να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από όλους τους φορείς, και να ξαναφέρουμε την Πανελλήνια Συγκέντρωση στον τόπο μας! 

Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη συγκέντρωση σε έναν χρόνο από τώρα.

Ως τότε…. Καλές Enduroβόλτες….

 

Υ.Γ.

Ζήτω συγνώμη εάν έκανα λάθος σε κάποια ονόματα και εάν ξέχασα κάποιον. Δεκτές και οι παρατηρήσεις σας.

Φιλικότατα

Αρης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

dimarxosteam

 
25η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro Βίτσι Καστοριάς PDF Εκτύπωση E-mail

Οι τιμές εισόδου για την 25ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduroκαι για τις 3 ημέρες θα είναι ίδιες και είναι οι εξής:

 

Περισσότερα...
 
Τροποποίηση Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος 2ος αγώνας Μ.Ο. Καστοριάς, 3/5/2015 PDF Εκτύπωση E-mail

Τροποποίηση Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος 2ος αγώνας Μ.Ο. Καστοριάς, 3/5/2015.

Αλλαγή ώρας εκκίνησης του πρώτου αναβατή.

Συγκεκριμένα η εκκίνηση θα γίνει αμέσως μετά από τον τελευταίο αθλητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο11121314151617181920ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 16 από 42