Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.
Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.


reDesigned by:
arispwr + Nio

Ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Μ.Ο.Κ. στα πλαίσια της συμμετοχής του στην 6η Περίοδο Εκπαίδευσης της ΜΟΤ.Ο.Ε.
διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 18.00 συνάντηση μοτοσυκλετιστών με θέμα

"Συζήτηση για την ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών"

Η συνάντηση θα γίνει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ,και θα ακολουθήσει βόλτα σε κοντινη περιοχη.
Ολοι οι αναβάτες μοτοσυκλέτας προσκαλούνται να παρεβρεθουν.

Πληροφορίες : Τάνια Ρήμου 6938045052
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Μ.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Μ.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε.

 

 

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας ,ως ιδρυτικός φορέας του οργανισμού «Μοτοθεσις» διοργανώνει την  6η Περίοδο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Παρατηρητών Εκπαίδευσης Β (ROSPA ADVANCED RIDER) .

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αντιπρόσωποι από τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Καστοριάς συμμετέχει στα ειδικά σεμηνάρια με την παρουσία της αντιπροέδρου του Ομίλου κ. Τάνιας Ρήμου που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στον Βόλο με την παρουσία Ειδικών Παρατηρητών της Βασιλικής Εταιρίας για την πρόληψη ατυχημάτων Αγγλίας.

Η προηγμένη οδήγηση είναι ένας ασφαλής και επιδέξιος  τρόπος οδήγησης ,που μας κάνει καλύτερους οδηγούς και πιο παρατηρητικούς στην πρόγνωση των αλλαγών στις περιβάλλουσες συνθήκες ,ώστε να αντιμετωπίζονται οποιεσδήποτε καταστάσεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ασφάλειας, οπου έχει να κάνει με επιπλέον γνώσεις και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Κυρίως όμως έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας διαφορετικής οδικής συμπεριφοράς, η οποία οδηγεί σε ασφαλέστερη οδήγηση και  – ίσως ακουστεί περίεργο – γρηγορότερη τελικά!

Ο Μ.Ο.Κ. πρόκειτε στο προσεχές μέλλον να διοργανώσει κάποιες δράσις, σχετικές με το προγραμμα:

 

  • Δράση ενημέρωσης και προετοιμασίας που απευθύνεται στους νέους ηλικίας 14-17 ετών, που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια ικανότητας οδήγησης. Σκοπό έχει να παρουσιάσει τον τρόπο που εμείς, οι μοτοσυκλετιστές, βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή τρόπο που τη χρησιμοποιούμε.
  • Δράση εκπαίδευσης και βελτίωσης οδικής ασφάλειας που απευθύνεται σε κάθε μοτοσυκλετιστή, ο οποίος επιθυμεί να βελτιώσει την ασφάλειά του. Περιλαμβάνει προσωπική αξιολόγηση του τρόπου που ήδη ο ενδιαφερόμενος οδηγεί, συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επιθυμεί να λύσει. Εφόσον ο μοτοσυκλετιστής το επιθυμεί, ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη ενός διαφορετικού τρόπου οδήγησης. Ένας τρόπος διαχείρισης του δρόμου με γνώμονα την ασφάλεια.

 

 

 

Τανια : Η εμπειρία της έννοιας «ασφαλής οδήγηση» είναι κάτι εντελός διαφορετικό από αυτό που ζούμε καθημερινά στον τρόπο που οδηγούμε. Με τη συμμετοχή μου στα σεμηνάρια θεωρώ ότι το κέρδος είναι μεγάλο για μένα προσωπικά αλλα και για τους φίλους μοτοσυκλετιστές που στη συνέχεια θα θελίσουν να μοιραστούν μαζι μου τις γνώσεις μου στην «προηγμένη οδηγηση» .

Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Μ.Ο.Κ. που με εμπιστεύτηκε την εκπροσώπιση του Ομίλου.

 
1ο αγώνα Κυπέλλου Enduro Βορείου Ελλάδος PDF Εκτύπωση E-mail

 

lagadas-550

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Ο.Λ. - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Α.Μ.Ο.Λ. σε συνεργασία με τη ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ διοργανώνουν τον 1ο αγώνα Κυπέλλου Enduro Βορείου Ελλάδος και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας όπως προκηρύχθηκε από την Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε. στις 10 Απριλίου 2011.

Η διαδρομή του αγώνα θα αποτελείται από 3 γύρους των 35 χλμ και θα υπάρχει μια ειδική η οποία θα είναι 4 χλμ και θα επαναλαμβάνεται 3 φορές.

Κατηγορίες Κυπέλλου Enduro Β Ελλάδος:
Ε1 - Ε2 - Ε3
ΕChampion: Σε αυτή τη κατηγορία συμμετέχουν οι αθλητές που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro στις κατηγορίες Ε1, Ε2, Ε3, ΕΝ, ΕS. EHobby:  Σε αυτήν την κατηγορία οι αθλητές κάνουν ένα γύρο λιγότερο.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του κυπέλλου Enduro Β. Ελλάδος έχουν οι αθλητές όλων των Αθλητικών Σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ που έχουν αθλητικό δελτίο σε ισχύ για το 2011.

Κατηγορίες Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Κεντρικής Μακεδονίας:
Ε1 - Ε2 - Ε3    Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Κεντρικής Μακεδονίας έχουν οι αθλητές των Αθλητικών Σωματείων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΑΜΟΤΟΕ που έχουν αθλητικό δελτίο σε ισχύ για το 2011 και δεν συμμετέχουν στις κατηγορίες Ε1, Ε2,Ε3,ΕΝ, ES του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro. Οι απονομές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος θα γίνουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου από την Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε.Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 40 ευρώ και η εκπρόθεσμη συμμετοχή επιβαρύνεται με το ποσό των 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα θα υπάρξουν στον ειδικό κανονισμό που θα αναρτηθεί στο www.amotoe.gr

Για τον Αθλητικό Μοτοσικλετιστικό Όμιλο Λαγκαδά
‹‹Α.Μ.Ο.Λ››

Τηλ επικοινωνίας 6977414909 - 6949091554

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο31323334353637383940ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 40 από 48