Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.
Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.


reDesigned by:
arispwr + Nio

21η Παννελήνια Συνάντηση Enduro PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΛΕΔΙΛΑ 

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) στα πλαίσια της αναβάθμισης του μοτοσυκλετισμού και της επαφής αναβάτη και μοτοσυκλέτας με την φύση διοργανώνει την 21η παννελήνια συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2011 στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου Λαμίας.    

Το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της λέσχης έχουν ετοιμάσει έναν πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο για την διαμονή σας και διασκέδασή σας.    

Ο χώρος της κατασκήνωσης βρίσκεται κάτω από πυκνά δέντρα περιμετρικά της εκκλησίας. Διαθέτει εστιατόριο για την σύτηση , υπαίθριο café και bar για τις πρωινές και βραδυνές ώρες, τουαλέτες και μπάνια για την υγιεινή σας.    

Την ημερήσια διασκέδαση έχει αναλάβει DJ με μουσική για όλες τις προτιμήσεις και φυσικά περιλαμβάνει καθ'όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων μουσικές βραδιές με live συγκροτήματα (Λα'ι'κη , παραδοσιακη , και rock μουσική).    

Θα πραγματοποιηθούν περιγητικές εκδρομές στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης με πλοηγούς έμπειρα μέλη της λέσχης καθώς και enduro - διαδρομές στα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.Events όπως επίδειξη trial και μαθήματα enduro θα πλαισιώνουν το καθημερινό πρόγραμμα.    

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας μετά από 2 επιτυχημένες συναντήσεις σας υπόσχεται ένα όμορφο 3ήμερο για όλους τους φίλους μοτοσυκλετιστές αλλά και λάτρεις της φύσης και του βουνού.    

Περιμένουμε να σας συναντήσουμε για άλλη μια ακόμη φορα και φέτος ανταλλάσοντας τις απόψεις σας, την παρέα σας αλλά και τις εμπειρίες σας.    

Με εκτίμηση    
το Δ.Σ. της Λέσχης.

 

 

lamia-enduro-550

 

H Οργανωτική Επιτροπή της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro-Βουνού που διοργανώνεται από την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑμιας στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου στις 2,3,4 Σεπτεμβρίου, για πληρέστερη πληροφόρηση αλλά και εξυπηρέτηση των πολλών φίλων που θα επισκεφτούν και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ενημερώνει:

- Στα ξενοδοχεία του Γοργοποτάμου εμφανίζεται έλλειψη διαθεσιμότητας λόγω των κρατήσεων που έχουν γίνει επομένως όσοι ενδιαφέρονται για κατάλυμα εκτός της κατασκήνωσης στην Συγκέντρωση μπορούν να απευθυνθούν στο: Ξενοδοχείο «ΛΟΥΞ» στα Λουτρά Υπάτης (15Ά από την εκδήλωση, τηλ.2231059551, 6936959803, 40ευρώ 2κλ, 30ευρώ 1κλ)

- Κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΑΜΕ τα ανακοινωμένα «μαθήματα οδήγησης στο χώμα» θα διεξαχθούν από τους Β.Σιαφαρίκα, Π.Σκόδρα, Μ.Νανάκο και θα αφορούν σε βασικές τεχνικές οδήγησης, θέση οδήγησης, τεχνικές αντιμετώπισης δυσκολιών, καθώς και στοιχεία προετοιμασίας και συντήρησης της μοτοσυκλέτας (ώρες: Σαβ. 16:00-19:30, Κυρ. 09:00-11:00). Τα μαθήματα οδήγησης δεν θα συμπίπτουν με άλλες εκδηλώσεις οδήγησης (εκδρομικά, κλπ)

- Οπωσδήποτε, διαχρονικά, το πνεύμα των φίλων του βουνού και του Enduro προδιαθέτει για διαμονή στο βουνό, για αυτό και η ΛΕΔΙΛΑ έχει φροντίσει το χώρο της Συγκέντρωσης ο οποίος έχει πλήρεις χώρους υγιεινής, πλατώματα, σκιές, ο καιρός προβλέπεται καλός, επομένως σας περιμένουμε για να μείνουμε όλοι μαζί.

 
Ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Μ.Ο.Κ. στα πλαίσια της συμμετοχής του στην 6η Περίοδο Εκπαίδευσης της ΜΟΤ.Ο.Ε.
διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 18.00 συνάντηση μοτοσυκλετιστών με θέμα

"Συζήτηση για την ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας και Εκπαίδευση Οδηγών"

Η συνάντηση θα γίνει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ,και θα ακολουθήσει βόλτα σε κοντινη περιοχη.
Ολοι οι αναβάτες μοτοσυκλέτας προσκαλούνται να παρεβρεθουν.

Πληροφορίες : Τάνια Ρήμου 6938045052
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Μ.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Μ.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε.

 

 

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας ,ως ιδρυτικός φορέας του οργανισμού «Μοτοθεσις» διοργανώνει την  6η Περίοδο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Παρατηρητών Εκπαίδευσης Β (ROSPA ADVANCED RIDER) .

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αντιπρόσωποι από τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Καστοριάς συμμετέχει στα ειδικά σεμηνάρια με την παρουσία της αντιπροέδρου του Ομίλου κ. Τάνιας Ρήμου που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στον Βόλο με την παρουσία Ειδικών Παρατηρητών της Βασιλικής Εταιρίας για την πρόληψη ατυχημάτων Αγγλίας.

Η προηγμένη οδήγηση είναι ένας ασφαλής και επιδέξιος  τρόπος οδήγησης ,που μας κάνει καλύτερους οδηγούς και πιο παρατηρητικούς στην πρόγνωση των αλλαγών στις περιβάλλουσες συνθήκες ,ώστε να αντιμετωπίζονται οποιεσδήποτε καταστάσεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ασφάλειας, οπου έχει να κάνει με επιπλέον γνώσεις και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Κυρίως όμως έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας διαφορετικής οδικής συμπεριφοράς, η οποία οδηγεί σε ασφαλέστερη οδήγηση και  – ίσως ακουστεί περίεργο – γρηγορότερη τελικά!

Ο Μ.Ο.Κ. πρόκειτε στο προσεχές μέλλον να διοργανώσει κάποιες δράσις, σχετικές με το προγραμμα:

 

  • Δράση ενημέρωσης και προετοιμασίας που απευθύνεται στους νέους ηλικίας 14-17 ετών, που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια ικανότητας οδήγησης. Σκοπό έχει να παρουσιάσει τον τρόπο που εμείς, οι μοτοσυκλετιστές, βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή τρόπο που τη χρησιμοποιούμε.
  • Δράση εκπαίδευσης και βελτίωσης οδικής ασφάλειας που απευθύνεται σε κάθε μοτοσυκλετιστή, ο οποίος επιθυμεί να βελτιώσει την ασφάλειά του. Περιλαμβάνει προσωπική αξιολόγηση του τρόπου που ήδη ο ενδιαφερόμενος οδηγεί, συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επιθυμεί να λύσει. Εφόσον ο μοτοσυκλετιστής το επιθυμεί, ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη ενός διαφορετικού τρόπου οδήγησης. Ένας τρόπος διαχείρισης του δρόμου με γνώμονα την ασφάλεια.

 

 

 

Τανια : Η εμπειρία της έννοιας «ασφαλής οδήγηση» είναι κάτι εντελός διαφορετικό από αυτό που ζούμε καθημερινά στον τρόπο που οδηγούμε. Με τη συμμετοχή μου στα σεμηνάρια θεωρώ ότι το κέρδος είναι μεγάλο για μένα προσωπικά αλλα και για τους φίλους μοτοσυκλετιστές που στη συνέχεια θα θελίσουν να μοιραστούν μαζι μου τις γνώσεις μου στην «προηγμένη οδηγηση» .

Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Μ.Ο.Κ. που με εμπιστεύτηκε την εκπροσώπιση του Ομίλου.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο31323334353637383940ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 40 από 48