Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.
Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.


reDesigned by:
arispwr + Nio

Πανελλήνιο και Περιφεριακό Πρωτάθλημα Enduro, 30 Οκτωβρίου 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

 

afisaenduro

Δείτε φωτογραφίες απο το Περιφεριακό Πρωτάθλημα Enduro,

που πραγματοποίηθηκε στις 6/6/2010,

από την περιοχή

οπου κάποια σημεία θα ενταχτούν στον αγώνα!

 

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς, με την υποστήριξη του Δημοτικού διαμερίσματος Κορησου Καστοριάς διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου 2011, τους αγώνες για το Πανελλήνιο και Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro 2011.

Πρόκειται για τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς, όπου θα κριθούν τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες, και θα αναδειχτούν οι Πρωταθλητές για την σεζόν που διανύουμε.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην πανέμορφη, και γραφική πλατεία του χωριού Κορησός μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας. Η διαδρομή έχει  μήκος περίπου 55 χιλιόμετρα, μαζί με τις ειδικές, και δεν συναντιέται (εκτός από ελάχιστα σημεία) πουθενά με τον περσινό αγώνα. Το μεγαλύτερο μέρος αποτελείτε από μονοπάτια, ενώ έχουμε προβλέψει ειδικά κομμάτια πριν από τις ειδικές έτσι ώστε να ξεκουράζονται οι αναβάτες. Το τερέν είναι ιδανικό για αγώνα Enduro. Οι ειδικές βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη και απέχουν περίπου 2 χλμ από το χωριό. Θα υπάρξει ειδική σήμανση για τους θεατές για την εύκολη μετάβαση τους. Επίσης στον χώρο θα υπάρχει και καντίνα.

Επειδή ο καιρός είναι πολύ βασικός παράγοντας σε όλους τους οδηγούς και δυστυχώς είναι απρόβλεπτος επιλέξαμε το μεγαλύτερο μέρος  της διαδρομής να είναι μέσα  σε δέντρα.  Δεν υπάρχουν βραχώδη κομμάτια, υπάρχουν όμως παρατεταμένα ανηφορικά και κατηφορικά σημεία, ιδιαίτερα γρήγορα για την ευχαρίστηση όλων των αγωνιζομένων.

Για όσους θελήσουν να μας επισκεφτούν νωρίτερα από την ημερομηνία του αγώνα  έχουμε προβλέψει για την διαμονή τους, σε ξενοδοχεία τις περιοχής τα όποια απέχουν μόλις λίγα μέτρα από την εκκίνηση του αγώνα (το ίδιο ισχύει  και  για τον ανεφοδιασμό των μοτοσυκλετών).

 Tηλέφωνα επικοινωνίας ξενοδοχείων είναι:

Θέλουμε να κρατήσουμε τον θεσμό σε πολύ υψηλά και ανταγωνιστικά για όλους μας επίπεδα.

Γιαυτό τον λόγο ο Μ.Ο.Κ., έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η διαδρομή έχει καθαριστεί και ‘ανοιχτεί σε πολλά σημεία. Έχουν προστεθεί νέα ‘απάτητα’ κομμάτια, αλλά και όποιος αναβάτης  χρειαστεί νερό θα μπορέσει εύκολα να ανεφοδιαστεί μιας και θα βρει μπροστά του δυο πηγές.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως αλλάζει και η ώρα, και θα πρέπει να ρυθμίσετε τα ωρολόγια σας μια ώρα πίσω, στις 3 τα ξημερώματα.

 

Μείνετε συντονισμένοι ώστε να μάθετε από εμάς όλες της εξέλιξης για τους αγώνες που έρχονται!

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

 

Γερόπουλος Πέτρος  6944836394
Γουγουσης Κων/ος  6972755063
Σολατσαρης Αρης 6937280880
 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:
(Μπορείτε να τους επισκεφθείτε κάνοντας ένα ‘κλικ’)

nok

IMAGE_ORIZODES

kyriakidhs_platanos

goudousis_kreata

moto_action

pasxalopoulos

safari

matziris_akis

gougousis

geropoylos

svoura

mpizios

 
Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχαριστήριο Μ.Ο.Κ

Ο Μ.Ο. Καστοριάς  ευχάριστη θερμά  την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro που πραγματοποιήθηκε  στις 2-3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011 στην περιοχή Μεταμόρφωση Σωτήρος στον Γοργοπόταμο Λαμίας. Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) φόρεσε τα καλά της (όπως πάντα άλλωστε) και  κατάφερε να κρατήσει τον θεσμό σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Ο χώρος των κατασκηνωτών βρίσκονταν μέσα  σε πυκνά δέντρα περιμετρικά από την  εκκλησία.  Παράλληλα η λέσχη διέθετε υπαίθριο café -bar που λειτουργούσε όλη μέρα, εστιατόριο, τουαλέτες και μπάνια για την καθαριότητα των κατασκηνωτών .

Επίσης άψογες ήταν και όλες  η βραδιές, με live συγκροτήματα και μάλιστα με πλούσιο ρεπερτόριο από  rock  έως λαϊκά. Ο χώρος στο café –bar γέμιζε με κόσμο νωρίς το πρωί έως μετά τα μεσάνυχτα ενώ το γέλιο βρίσκονταν σε όλες της παρέες και  ειδικά στην δικιά μας.

Στην διάρκεια της Συγκέντρωσης έγινε επίδειξη trial  ενώ ο Βασίλης Σιαφαρίκας μας έκανε μαθήματα enduro. Πραγματοποιήθηκαν  περιηγητικές εκδρομές Enduro – On Off στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης.

Οι Endur-αδες  δεν πτοήθηκαν από την  αφόρητη ζέστη και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βουτιά στα παγωμένα νερά του Γοργοποτάμου.  Η πηγές του ποταμού είναι  από τα πιο όμορφα τοπία της περιοχής και βρίσκονται κάτω απ' την Ιστορική Γέφυρα που ενώνει τις δύο πλαγιές της Οίτης και στην οποία περνά η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. και όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της Πανελλήνιας.

Ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συγκέντρωση, όπου και να γίνει.

Τα άτομα που αντιπροσώπευσαν τον Μ.Ο.Κ. είναι:

  • Βασιλειάδης Αλέξανδρος
  • Γουγούσης Κωνσταντίνος
  • Γερόπουλος Πέτρος
  • Σολατσάρης Άρης
  • Ψωμαδάκης Κωνσταντίνος

Φιλικά

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς

 

 

 

 
21η Παννελήνια Συνάντηση Enduro PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΛΕΔΙΛΑ 

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) στα πλαίσια της αναβάθμισης του μοτοσυκλετισμού και της επαφής αναβάτη και μοτοσυκλέτας με την φύση διοργανώνει την 21η παννελήνια συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2011 στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου Λαμίας.    

Το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της λέσχης έχουν ετοιμάσει έναν πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο για την διαμονή σας και διασκέδασή σας.    

Ο χώρος της κατασκήνωσης βρίσκεται κάτω από πυκνά δέντρα περιμετρικά της εκκλησίας. Διαθέτει εστιατόριο για την σύτηση , υπαίθριο café και bar για τις πρωινές και βραδυνές ώρες, τουαλέτες και μπάνια για την υγιεινή σας.    

Την ημερήσια διασκέδαση έχει αναλάβει DJ με μουσική για όλες τις προτιμήσεις και φυσικά περιλαμβάνει καθ'όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων μουσικές βραδιές με live συγκροτήματα (Λα'ι'κη , παραδοσιακη , και rock μουσική).    

Θα πραγματοποιηθούν περιγητικές εκδρομές στις όμορφες τοποθεσίες της Οίτης με πλοηγούς έμπειρα μέλη της λέσχης καθώς και enduro - διαδρομές στα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.Events όπως επίδειξη trial και μαθήματα enduro θα πλαισιώνουν το καθημερινό πρόγραμμα.    

Η λέσχη δικυκλιστών Λαμίας μετά από 2 επιτυχημένες συναντήσεις σας υπόσχεται ένα όμορφο 3ήμερο για όλους τους φίλους μοτοσυκλετιστές αλλά και λάτρεις της φύσης και του βουνού.    

Περιμένουμε να σας συναντήσουμε για άλλη μια ακόμη φορα και φέτος ανταλλάσοντας τις απόψεις σας, την παρέα σας αλλά και τις εμπειρίες σας.    

Με εκτίμηση    
το Δ.Σ. της Λέσχης.

 

 

lamia-enduro-550

 

H Οργανωτική Επιτροπή της 21ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro-Βουνού που διοργανώνεται από την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑμιας στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Γοργοποτάμου στις 2,3,4 Σεπτεμβρίου, για πληρέστερη πληροφόρηση αλλά και εξυπηρέτηση των πολλών φίλων που θα επισκεφτούν και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ενημερώνει:

- Στα ξενοδοχεία του Γοργοποτάμου εμφανίζεται έλλειψη διαθεσιμότητας λόγω των κρατήσεων που έχουν γίνει επομένως όσοι ενδιαφέρονται για κατάλυμα εκτός της κατασκήνωσης στην Συγκέντρωση μπορούν να απευθυνθούν στο: Ξενοδοχείο «ΛΟΥΞ» στα Λουτρά Υπάτης (15Ά από την εκδήλωση, τηλ.2231059551, 6936959803, 40ευρώ 2κλ, 30ευρώ 1κλ)

- Κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΑΜΕ τα ανακοινωμένα «μαθήματα οδήγησης στο χώμα» θα διεξαχθούν από τους Β.Σιαφαρίκα, Π.Σκόδρα, Μ.Νανάκο και θα αφορούν σε βασικές τεχνικές οδήγησης, θέση οδήγησης, τεχνικές αντιμετώπισης δυσκολιών, καθώς και στοιχεία προετοιμασίας και συντήρησης της μοτοσυκλέτας (ώρες: Σαβ. 16:00-19:30, Κυρ. 09:00-11:00). Τα μαθήματα οδήγησης δεν θα συμπίπτουν με άλλες εκδηλώσεις οδήγησης (εκδρομικά, κλπ)

- Οπωσδήποτε, διαχρονικά, το πνεύμα των φίλων του βουνού και του Enduro προδιαθέτει για διαμονή στο βουνό, για αυτό και η ΛΕΔΙΛΑ έχει φροντίσει το χώρο της Συγκέντρωσης ο οποίος έχει πλήρεις χώρους υγιεινής, πλατώματα, σκιές, ο καιρός προβλέπεται καλός, επομένως σας περιμένουμε για να μείνουμε όλοι μαζί.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο31323334353637383940ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 39 από 48