Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι η κυρία Τριχάκη Ελευθερία (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά) Τηλέφωνο 2467 0 25088.
Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.


reDesigned by:
arispwr + Nio

22η Συγκέντρωση Enduro Δράμα PDF Εκτύπωση E-mail

22η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ENDURO

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ

Η Μοτολέσχη Καβάλας σε συνεργασία με το Μοτοσικλετιστικό Σύλλογο Προσοτσάνης(ΜΟ.Σ.Π) και την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης, διοργανώνουν την 22η συγκέντρωση ENDURO. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου. Ο κατασκηνωτικός χώρος όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση βρίσκεται 18 χμ έξω από την πόλη της Δράμας και σε απόσταση μόλις 3 χμ από την κωμόπολη Προσοτσάνη. Σε έναν επίγειο παράδεισο κοντά στις όχθες του ποταμού Αγγίτη.Η πρόσβαση στη θέση «Εργοστάσιο» όπως είναι το ακριβές όνομα της τοποθεσίας, γίνεται μέσο ασφαλτόστρωτου δρόμου.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Για τους λάτρεις των ανέσεων, κατάλυμα μπορεί να βρει κάνεις και στα ξενοδοχεία που υπάρχουν τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και στα γύρω χωριά (σχετικά με τα ξενοδοχεία ενημέρωση θα γίνει εντός ολίγων ημερών)

Ο Νόμος Δράμας είναι ένας νομός μέσα στον οποίο η φύση οργιάζει. Τα παρθένα δάση του Φρακτού και της Ελατιάς, τα όρη Φαλακρό και Μενοίκιο, τα ποτάμια Αγγίτης και Νέστος, τα σπήλαια, τα φαράγγια είναι μερικά από τα εξωτικά στολίδια του φυσικού μεγαλείου που περιμένουν να τα γευτείς…..! Αρχαία ευρήματα, εκκλησίες, γραφικά χωριά…… δείγματα κληρονομιάs άξια να τα γνωρίσεις! Στοιχεία που συνθέτουν αρμονικά ένα μέρος κατάλληλο για μια εναλλακτική μορφή τουρισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πλούσιες δραστηριότητες

Το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρχει live rock μουσική συντροφιά.

Το πρωινό του Σαββάτου, για τους οδηγούς που τους αρέσει, παρέα με τη μηχανή τους, να ξεφεύγουν από τον κόσμο και να τους καταπίνει η φύση, έχει προγραμματιστεί ENDURO διαδρομή 90 χιλιομέτρων στις κορυφογραμμές του όρους Μενοίκιο ανάμεσα από οξιές, σε μονοπάτια και ρέματα. Παράλληλα για τους φίλους της ασφάλτου θα υπάρχει διαδρομή στο δάσος Καράντερε. Αφού λοιπόν τελειώσει η αποκαλυπτική πρωινή βόλτα των enduro και street οδηγών, τις απογευματινές ώρες θα διεξαχθεί ένας αγώνας SCRAMBLE στο χώρο της συγκέντρωσης. Στο τέλος μιας τέτοιας μέρας δεν μπορεί βέβαια να παραληφθεί το μουσικό κομμάτι. Τo συγκρότημα “DisplayeD” θα χαρίσει Alternative- Indie Rock νότες. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με extreme enduro 30 χιλιομέτρων σε ανηφορικό μονοπάτι, για αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν αντοχές και ταυτόχρονα για τους «οδηγούς των δρόμων» με μια διαδρομή ξενάγησης στον ιερό ναό του Διονύσου και στο Σπήλαιο του Μααρά.

Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση και ελάτε, εμείς θα σας περιμένουμε...

To ακριβές πρόγραμμα, τα ωράρια των εκδηλώσεων καθώς και τα μουσικά σχήματα θα ανακινηθούν σε λίγες μέρες.

 
Φλικός Αγώνας Enduro στα Ιωάννινα PDF Εκτύπωση E-mail

Το πρώτο μας φιλικό εντούρο στην πόλη των Ιωαννίνων είναι γεγονός.

Με πολύ αγάπη για το χόμπι μας, σας ετοιμάσαμε μια άκρως εντουράδικη διαδρομή. Η ώρα εκκίνησης είναι 10:30 το πρωί και έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας να την απολαύσετε με τους φίλους σας.

 

Ο χώρος συγκέντρωσης είναι στο χωριό Τύρια Ιωαννίνων (εξοδος 03 ΑΚ ΣΕΛΛΩΝ-ΤΥΡΙΑΣ της εγνατιας οδού) κάτω απ τα πλατάνια δίπλα απο το ποτάμι !!! Από κει θα ξεκινήσει η βόλτα μας και εκεί θα γίνει και ο τερματισμός...διαδρομή 55-60 χλμ περίπου.

Η διαδρομή είναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ!!!

Θα υπάρχουν 3 ΣΕΔ και ανεφοδιασμός. Αναμνηστικό για όλους. Ασθενοφόρο.

τηλ 
ΓΙΩΡΓΟΣ 6977621888
ΑΓΓΕΛΟΣ 6944645654

 

 

paranormal

 
31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλέτιστών PDF Εκτύπωση E-mail

31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλέτιστών

 

Η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλέτιστών, θα γίνει τελικά στις κατασκηνώσεις "ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ" στους Φιλιππαίους του Δήμου Γρεβενών σε υψόμετρο 1450μ. από την ΠΕΜΠΤΗ 31-05-2012 μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 04-06-2012 (Αγ.Πνεύματος).

 

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο31323334353637383940ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 36 από 48