Μπορεί να ήταν “απλά” ο 2ος αγώνας του τοπικού κυπέλλου όμως οι εικόνες του μάς έφεραν αναμνήσεις “Παγκοσμίου” τόσο με την τοποθεσία όσο και με το θέαμα εντός πόλεως.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς διοργάνωσε τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Scramble Καστοριάς 2024, με 33 αναβάτες να παίρνουν μέρος. Ανάμεσά τους ήταν αρκετοί πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro ενώ σε ξεχωριστό σκέλος επίδειξης είχαν τη χαρά να οδηγήσουν οχτώ νέα παιδιά με τα minibike τους, μπροστά σε πολλούς θεατές που είχαν συγκεντρωθεί για τον αγώνα.

Φωτογραφίες: Γρηγορης Καλλιμανης / GK Studio

Τα δύο σκέλη (S1 και S2) έγιναν σε ιδανικές συνθήκες με τη διαδρομή να περιλαμβάνει μπόλικο γλιστερό γρασίδι, πολλή λάσπη και τεχνητά εμπόδια όπως λάστιχα και κορμούς. Στην S1 τη νίκη πήρε ο Κερκυραίος Σπύρος Κεφαλονίτης (GASGAS) ο οποίος επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στους χωμάτινους αγώνες Scramble ενώ στην κατηγορία S2 ταχύτερος όλων ήταν ένας εκ των διεκδικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS) με δεύτερο τον Christopher Nash (Κέρκυρα-ΚΤΜ).