Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ
Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς  (Μ.Ο.Κ.) ιδρύθηκε το1987, με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση της μοτοσυκλετιστικής τέχνης , καλλιέργεια της αγωνιστικής δρασης και την διοργάνωση αγώνων στις ακριτικές περιοχές της Βορείου Ελλάδας με γεγονότα και πολιτιστικές εκδηλώσεις που μεταξύ άλλων ενισχύουν το τουριστικό προφίλ των προορισμών όπου φιλοξενούνται. 

Οι δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν:

1) Ετήσιο πρωτάθλημα αγώνων

2) Διεξαγωγή παράλληλων πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μ.Ο.Κ. αναδεικνύεται επί συναπτά έτη στους πρώτους Ομίλους σε εθνικό επίπεδο σε ποιότητα και αριθμό διεξαχθέντων αγώνων.Ιστορικό PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ιστορική διαδρομή του Μ.Ο.K.

O Μοτοσικλετιστικός όμιλος Καστοριάς ιδρύθηκε το 1987 απο τους πρωτοπόρους "μηχανόβιους" της εποχής, οι οποίοι θεμελίωσαν την έννοια του μοτοσικλετιστή καθώς και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον νομό μας,  και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο. Με τριαντα τέσσερα χρόνια ζωής και εκατοντάδες φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό ο Μ.Ο.Κ είναι πλέον γνωστός για την πολύμορφη δραστηριότητά του.

Ο Μ.Ο.Κ είναι από τους πρωτεργάτες , και ιδρυτικό μέλος της Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Από το 1999 είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από το Υπουργείο Αθλητισμού

Πάντα πρωτοπόρος στους θεσμούς των αγώνων μοτοσικλέτας υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του Περιφεριακού Πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας, θέτοντας τις βάσεις για την καθιέρωση του θεσμού σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 2