Τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος scramble - 2η ΈΚΘΕΣΗ 'Πολιτισμός και Μοτοσικλέτα' PDF Εκτύπωση E-mail

amoe

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εορδαίας  στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει τον ΤΕΛΙΚΟ Πανελληνίου Πρωταθλήματος scramble της ΑΜΟΤΟΕ για το 2010  και την  2η ΈΚΘΕΣΗ ¨Πολιτισμός και Μοτοσικλέτα».

Το Σάββατο 27/11/2010 στον άριστα διαμορφωμένο και καλά οργανωμένο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Πτολεμαίδας με ώρα έναρξης 11,00π.μ.θα πραγματοποιηθεί έκθεση κλασικής μοτοσικλέτας που με πολύ αγάπη μας τις παρουσιάζουν οι ιδιοκτήτες , έκθεση φωτογραφίας, ενώ τα άτομα με αναπηρία θα μας εκθέσουν έργα ζωγραφικής με θέμα την μοτοσικλέτα. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των αθλητών που θα συμμετέχουν στον αγώνα καθώς επίσης των χορηγών τους με πολλές εκπλήξεις ,πλούσιο φαγητό και συναυλία από διάφορα συγκροτήματα.

Την Κυριακή 28/11/2010 και ώρα 10,45π.μ.θα δοθεί η εκκίνηση των mini-junior αναβατών και στις 11,30 η αφρόκρεμα της ελληνικής χωμάτινης μοτοσικλέτας θα μας προσφέρουν απλόχερα θέαμα σε μια σκληρή και τεχνική διαδρομή που χαράξαμε με πολύ μεράκι στα βουνά της Εορδαίας.

Στο τέλος του αγώνα και ώρα 14,30 επιστρέφοντας στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνει η απονομή των επάθλων καθώς και η κλήρωση των πλούσιων δώρων.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στα Άτομα με Αναπηρία

Γνωρίζοντας την αρωγή και την ευαισθησία όλων εσάς σας ζητούμε την συμπαράσταση στην προσπάθεια αυτή για να πετύχουμε όλοι μαζί το φιλανθρωπικό στόχο αλλά και να απολαύσουμε την διοργάνωση των υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών

 

  

Με τιμή το Δ.Σ. του Α.Μ.ΟΕ.