1ος Αγωνας scamble Αγιος Χριστόφορος PDF Εκτύπωση E-mail

 

     Με την συμμετοχή 38 αναβατών , πολλών θεατών και πλήθος από πρόσωπα που εμπλέκονται στην κοινωνική και πολιτική ζωή, της πόλης της Πτολεμαΐδας, διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνας scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας. Η νέα πίστα, που βρίσκετε στον Άγιο Χριστόφορο, ικανοποίησε όλο το πλήθος των θεατών , μιας και ο θεατής μπορούσε να δει το μεγαλύτερο μέρος τις πίστας και μάλιστα πανοραμικά. Πραγματικά αξίζουν (ΑΜΟΕ, και όλοι οι υπόλοιποι που εμπλέκονται στην δημιουργία τις πίστας) πολλά συγχαρητήρια.

     Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την κατηγορία S1 (σύνολο 17 αναβάτες) δύστυχος δεν έχουμε κάποιον αναβάτη από τον όμιλο μας. Από την S2 κατηγορία (σύνολο 10 αναβάτες) την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Σολατσάρης Τρύφωνας (228) με συνολικό χρόνο 52΄34΄΄, ενώ ακριβώς πιο πίσω ο Πασχαλόπουλος Αθανάσιος (285) με συνολικό χρόνο 53’30΄΄.Στην S3  κατηγορία την πρωτιά κατέκτησε ο Μπάμπουνας Παναγιώτης (301) με χρόνο 52΄48΄΄ ενώ την τρίτη θέση ο Δήμζας Βασίλης (344) με χρόνο 51΄31΄΄ και την τέταρτη θέση ο Σολατσαρης Άρης (329) με χρόνο 51’37΄΄ . Τέλος στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία Champion  ο Δήμου Αντώνης (199) κατέλαβε την δέυτερη θέση με χρόνο 1’35΄΄48.

     Από διάφορες συζητήσεις με αρμόδια άτομα μάθαμε πως το όλο εγχείρημα έχει συνέχεια. Αλλαγές στην μορφολογία του εδάφους, περισσότερα άλματα, σφήνες και ‘γουπς’ είναι τα επόμενα βήματα Μακάρι να υπάρξει και κάτι ανάλογο στον νομό μας, μιας και υπάρχουν υποδομές, θέληση και πάνω από όλα 64 αθλητές που δεν έχουν που να προπονηθούνε.

     Ελπίζουμε πως σε λίγες μέρες θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

 

    Δείτε το γυρολογιο και τα αποτελέσματα.

 

     Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους στον αγώνα αυτόν και τους εύχεται καλύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα χωρίς ατυχήματα.

 

Με εκτίμηση Μ.Ο.Κ.