Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.reDesigned by:
arispwr + Nio

Ομοσπονδία PDF Εκτύπωση E-mail


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΑΣ

Με πρωτοβουλία της ΜΟΤΟΕ και την συμμετοχή σωματείων & λεσχών μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα, το 2007 ιδρύθηκε η ΑΜΟΤΟΕ (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ).

Σκοπός της νέας ομοσπονδίας, είναι η αυστηρή προσήλωση και αφιέρωση όλου του έμψυχου δυναμικού υλικού και όλων των υλικοτεχνικών μέσων που διαθέτει στην πρόοδο του μοτοσικλετισμού. Το άνοιγμα προς τις οργανώτριες λέσχες και η επιδίωξη της προσχώρησης νέων ενεργών οργανωτών, έχει σαν στόχο τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο διοίκησης και διαχείρισης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Την διοργάνωση εθνικών αγώνων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων & Επάθλων με υψηλό οργανωτικό επίπεδο και φυσικά με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, των στελεχών και των θεατών. Στόχος μας είναι η ανάδειξη Ελλήνων αναβατών που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε Βαλκανικούς, Ευρωπαϊκούς ή Διεθνής αγώνες με αξιώσεις διάκρισης.