Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201 Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

Who's Online

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους


reDesigned by:
arispwr + Nio

Αυλαία απο το 8ο Πανελλήνιο και 5ο Περιφερικό Πρωτάθλημα Enduro PDF Εκτύπωση E-mail
parea
Με απολυτή επιτυχία στέφτηκε το 8ο Πανελλήνιο και 5ο  Περιφερικό Πρωτάθλημα Enduro, που πραγματοποιήθηκε στης  30 Οκτωβρίου 2011 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορησού του Δήμου Καστοριάς.
Οι καλεσμένοι μας άρχισαν να έρχονται από την Παρασκευή αλλά οι  περισσότεροι ήρθαν νωρίς το Σάββατο. Το τριήμερο βοήθησε πολύ όλους μας. Οι ομάδες έστησαν  τα paddocks και πλήθος κόσμου περνούσε και θαύμαζε όλες τις μοτοσυκλέτες που βρισκόταν εκεί. Το ίδιο βράδυ στις 10:00 έγινε και η ενημέρωση των αθλητών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Την Κυριακή το πρωί  με σύμμαχο τον πολύ καλό endouραδικο καιρό και με θερμοκρασία αρκετά χαμηλή, έγινε η εκκίνηση. Πρώτα ξεκίνησαν οι αθλητές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και μετά του Περιφεριακού.
Η διαδρομή ήταν κατά κοινή ομολογία απολαυστική. Δεν χρησιμοποιήσαμε πλαστική κορδέλα για την σήμανση αλλά χάρτινα σήματα έτσι ώστε να αλλοιωθούν φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο και δουλεία για την παραπάνω μέθοδο αλλά νομίζουμε πως έτσι δεν καταστρέφουμε το δάσος μας. Οι χρόνοι ήταν σκόπιμως χαλαροί για αρκετούς λόγους, μιας και  τα πρωταθλήματα είχαν ήδη κριθεί και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Έπειτα με εντελώς νέα, παρθένα κομμάτια στην διαδρομή δίναμε την πολυτέλεια σε όλους τους αναβάτες να θαυμάσουν τα μέρη μας, όπως το φράγμα στην περιοχή της Γέρμας.
Η διαδρομή του αγώνα ήταν κυκλική 57 χιλιόμετρων, και αναλόγως την κατηγορία των αθλητών την έτρεξαν από μια έως τέσσερις φορές. Υπήρχαν δυο Σ.Ε.Χ. το ένα στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι δυο ειδικές διαδρομές (πέντε και τεσσάρων χιλιομέτρων αντίστοιχα), και το δεύτερο στην πλατεία του χωριού, διάρκειας μιας ώρας το καθένα. Οι ειδικές στήθηκαν σκόπιμα οι μια διπλά στην άλλη. Με αυτόν το τρόπο υπήρχε μια φυσική ροή κάτι που άρεσε πολύ στους θεατές που βρέθηκαν εκεί. Επιπλέον οι ομάδες έστηναν το servis για τους αναβάτες. Στο ίδιο σημείο γινόταν και ο ανεφοδιασμός. Επίσης εύκολη ήταν και η πρόσβαση από το χωριό στο συγκεκριμένο σημείο. Το μεγαλύτερο μέρος της απλής διαδρομής αποτελείται από μονοπάτια μέσα σε δασωμένες περιοχές, και εχουμε προσθέση μικρά κομμάτια χαλάρωσης πριν από τις ειδικές για την ξεκούραση των αθλητών. Σε κανένα σημείο της διαδρομής δεν υπήρξε το παραμικρό ‘μπούκωμα’. Υπήρχαν  παντού εναλλακτικά κομμάτια για κάποιον που βρήκε μπροστά του κάποιο εμπόδιο.

Αγωνιστικά ο Βαγγελάκος οδήγησε πολύ γρήγορα και κέρδισε τον αγώνα. Κέρδισε όλες τις ειδικές και μόνο ο Παυλίδης τον πλησίασε στην 5η την οποία του κέρδισε μόλις με 1,6’’, αλλά η διαφορά ήταν στα 1:41.480’’.
Δεύτερος στην γενική κατάταξη τερμάτισε ο Γιάννης Παυλίδης. Έχασε από τον 3ο, Βασίλη Σιαφαρίκα, μόνο τις δύο τελευταίες ειδικές, από τον οποίο τους χώρισε διαφορά 21’’.
Στην εξάδα βρέθηκαν τόσο ο δικός μας ανεβασμένος Αντώνης Δήμου που πλησίασε στο δευτερόλεπτο τον Σιαφαρίκα στις δύο πρώτες ειδικές. Μετά η διαφορά αυξήθηκε και η συνολική διαφορά για τον τέταρτο της γενικής ανέβηκε στο 1:07:00’’.
Πολύ καλή η εμφάνιση του Κίμων Καράμπελα ο οποίος κέρδισε τις πέντε τελευταίες ειδικές αλλά η πρωτοπορία του Δήμου στις πρώτες τρεις, τον κράτησε πίσω με συνολικά 10’’. Την εξάδα έκλεισε ο Αλέξης Ζώρας, 12 δευτερόλεπτα πιο πίσω.
  • Στην Ε1, ο Γιάννης Παυλίδης συνέχισε τις καλές του παρουσίες. Είχε κερδίσει τον τίτλο στον προηγούμενο αγώνα, στο Κρανίδι, αλλά ήρθε και έτρεξε στην Καστοριά, κερδίζοντας την κατηγορία. Πίσω του τερμάτισε ο Αλέξης Ζώρας στο 1:50’’ και στην 3η θέση ο Γιώργος Μανωλίδης με 2:48’’, ενώ 4ος τερμάτισε ο Αδάμος Αθανάσιος  (+16:16’’).
  • Στην Ε2 και με τον Δημήτρη Βαγγελάκο να έχει πάρει τον τίτλο από τον προηγούμενο αγώνα, παιζόταν ουσιαστικά η δεύτερη θέση της κατηγορίας ανάμεσα στους Δημήτρη Τσακατσώνη και Παντελή Σκόδρα. Με τον Βαγγελάκο να έχει κατοχυρώσει την πρώτη θέση, τελικά ήταν ο Τσακατσώνης που επικράτησε (+3:32’’), αφήνοντας τον Σκόδρα (+4:20’’) στην 3η θέση του βάθρου και του πρωταθλήματος.
Πίσω τερμάτισαν οι Γιώργος Μακρής (+9:40’’), Αντώνης Προύφας, (+12:06), Δημήτρης Χελιώτης (+13:09’’), Γιώργος Κοφινάς  (+13:09’’).
  • Στην  Ε3 ο τίτλος είχε ήδη πάει στον Σιαφαρίκα από τον προηγούμενο αγώνα, και ο Θανάσης Αυγέρης δεν συμμετείχε στην Καστοριά. Έτσι, με τον Σιαφαρίκα να κερδίζει με διαφορά 1:52’’, ο Μιχάλης Τράντζας έμεινε μόνος στην 2η θέση. Τρίτος τερμάτισε ο Αδάμος Πράσσος (+4:42’’) και 4ος ο Παναγιώτης Ζαφειρίου  (+10:03’’),
  • Στην EJ κατηγορία πολύ δυνατός ήταν ο δικος μας Αντώνης Δήμου ο οποίος κέρδισε τον Κίμωνα Καράμπελα. Η οδήγηση του Δήμου από το πρωί έπιασε στον ύπνο τον Καράμπελα που έχασε τις τρεις πρώτες ειδικές με σημαντική διαφορά και παρά την επίθεση του Καράμπελα από τη μέση του αγώνα, δεν κατάφερε αυτός να περάσει πρώτος. Το πρωτάθλημα όμως πήγε στον Καράμπελα, και είναι το δεύτερο που κατακτά, συμπεριλαμβανομένου αυτό της ΟΜΕ το 2009. Τρίτος τερμάτισε ο Ηλίας Κυριλής  (+1:29.056’’), 4ος ο Μιχάλης Ντουζένης  (+1:40.553’’), 5ος ο Αριστείδης Μπραζιώτης  (+11:36.795’’). Τρίγκας Θανάσης, Τόλιος και Δαργινάκης εγκατέλειψαν.
  • Στην κατηγορία ES όλες τις ειδικές κέρδισε ο Απόστολος Μυρογιάννης και κατέκτησε έτσι το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πίσω του τον Μιχάλη Λαβασά  (+2:09.160’’). Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μανώλης Πασχαλίδης (+4:44.457’’), ενώ οι Τριβέλας (+5:17.118’’) Τσίτος (+6:26.085’’) και Σακελαρόπουλος (+19:28.351’’) έκλεισαν την εξάδα.
  • Τέλος στην ΕΒ κατηγορία μονό μία ειδική έχασε ο Βαγγέλης Τσίλας από τον Ισίδωρο Τσίκη, κι έτσι κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Τσίκης τερμάτισε τελικά δεύτερος (+52.654), ενώ πίσω του τερμάτισε ο Γιώργος Βεζύρης (+1:58.486). Η μοναδική γυναίκα του αγώνα, Μαρία Βασιλάκη, τερμάτισε στην 11η θέση.
Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και
  • Στην Ε1 πρώτος τερμάτισε ο Μερος Δημήτριος και δεύτερος ο Νούσιας Άγγελος.
  • Στην Ε2 κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Σολατσάρης Άρης, δεύτερος ο Τζούμας Χρήστος και τρίτος ο Γιούνης Αθανάσιος. Δυστυχώς ένα σκασμένο λάστιχο δεν άφησε τον Σολατσάρη Τρύφωνα τα τελειώσει τον αγώνα
  • Τέλος στην κατηγορία Open πρώτος τερμάτισε ο Ρωσσόπουλος Θεόδωρος, και δεύτερος ο Κουρκουτέλης Αναστάσιος
Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό.
Μέτα το τέλος του αγώνα  έγινε η απονομή των κύπελλων στους νικητές
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την λέσχη της Λαμίας (Λε.Δι.Λα.) και συγκεκριμένα τον κύριο Κούγια Ηλία που παραβρέθηκε μαζί με την σύζυγο του Έφη και τον γιο του Θύμιο. Ευχαριστούμε θερμά τον  Χρήστο και  την Ντίνα, την δικιά μας Λένα και Άννα (Α.Μο.Ε.). Επίσης την Νομαρχία Καστοριάς και όλους τους σπόνσορες για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν όλες αυτές της ημέρες. Τον Ευαγγελίδη Σταύρο που πραγματικά ‘έτρεξε’. Τον Χρηστό Κυριακίδη , ιδιοκτήτη του  καφενείου, ο οποίος μας  έδειξε τη σημαίνει φιλοξενία, τους αδελφούς Κώστα και Μάκη Γουγούση με τον πατέρα τους Γιώργο οι οποίοι  φρόντισαν για την σίτιση στο χώρο των ειδικών διαδρομών. Τον Ιωάννη Πνευμονίδη που με δική του πρωτοβουλία μπόρεσε και κάλυψε ένα μεγάλο μέρος τον εξόδων μέσω της Νομαρχίας Καστοριάς, τον Χαραλαμπο Καπετανοπουλο που εργάστηκε με τα μηχανήματα του στα άλματα και τους δρόμους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κάτοικους του χωριού Κορησου, που από την πρώτη ημέρα μας αγκάλιασαν και βοήθησαν ναπροσπεραστούν τα προβλήματα που συναντούσαμε.

Φιλικά
Δ.Σ.
Μοτοσυκλετιστηκός Όμιλος Καστοριάς
 
Ειδικός Κανονισμός Πανελληνίου και Περιφεριακού Πρωταθλήματος Enduro 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

Δείτε φωτογραφίες απο την πρώτη μέρα!!!

 

 

 

afisa_panelinio__periferiako_ENDURO_

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2011

8ος   ΑΓΩΝΑΣ  ΠΑNΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΟΡΗΣΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2011

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς (Μ.Ο.Κ.)  διοργανώνει τον 8ο κατα σειρά αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ENDURO της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον 5ο αγώνα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ENDURO Δυτικής Μακεδονίας για το 2011.

Ο Αγώνας διοργανώνεται σύμφωνα με:

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

-τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

-τον παρόντα ειδικό κανονισμό

-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.

 

ΑΡΘΡΟ 1 - ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος:       Νικολαίδης Ηρακλής

Μέλος:            Ρήμου Τάνια

Μέλος:            Ψωμαδάκης Κωνσταντίνος

 Πρόεδρος Αγωνοδικών:          Γουγούσης Κωνσταντίνος

Αγωνοδίκης:                            Σολατσάρης Άρης

Παρατηρητής:                         Νικολαίδου Ελένη

 Αλυτάρχης:                             Γερόπουλος Πέτρος

Γραμματεία:                           Βασιλειάδης Αλέξανδρος

Τεχνικοί Έφοροι:                     Ζουρνατζής Νικόλαος

Ιατρική κάλυψη - Ασφάλεια: Ιατρική ομάδα Intersalonika.

Περισσότερα...
 
Πανελλήνιο και Περιφεριακό Πρωτάθλημα Enduro, 30 Οκτωβρίου 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

 

afisaenduro

Δείτε φωτογραφίες απο το Περιφεριακό Πρωτάθλημα Enduro,

που πραγματοποίηθηκε στις 6/6/2010,

από την περιοχή

οπου κάποια σημεία θα ενταχτούν στον αγώνα!

 

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς, με την υποστήριξη του Δημοτικού διαμερίσματος Κορησου Καστοριάς διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου 2011, τους αγώνες για το Πανελλήνιο και Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro 2011.

Πρόκειται για τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς, όπου θα κριθούν τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες, και θα αναδειχτούν οι Πρωταθλητές για την σεζόν που διανύουμε.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην πανέμορφη, και γραφική πλατεία του χωριού Κορησός μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας. Η διαδρομή έχει  μήκος περίπου 55 χιλιόμετρα, μαζί με τις ειδικές, και δεν συναντιέται (εκτός από ελάχιστα σημεία) πουθενά με τον περσινό αγώνα. Το μεγαλύτερο μέρος αποτελείτε από μονοπάτια, ενώ έχουμε προβλέψει ειδικά κομμάτια πριν από τις ειδικές έτσι ώστε να ξεκουράζονται οι αναβάτες. Το τερέν είναι ιδανικό για αγώνα Enduro. Οι ειδικές βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη και απέχουν περίπου 2 χλμ από το χωριό. Θα υπάρξει ειδική σήμανση για τους θεατές για την εύκολη μετάβαση τους. Επίσης στον χώρο θα υπάρχει και καντίνα.

Επειδή ο καιρός είναι πολύ βασικός παράγοντας σε όλους τους οδηγούς και δυστυχώς είναι απρόβλεπτος επιλέξαμε το μεγαλύτερο μέρος  της διαδρομής να είναι μέσα  σε δέντρα.  Δεν υπάρχουν βραχώδη κομμάτια, υπάρχουν όμως παρατεταμένα ανηφορικά και κατηφορικά σημεία, ιδιαίτερα γρήγορα για την ευχαρίστηση όλων των αγωνιζομένων.

Για όσους θελήσουν να μας επισκεφτούν νωρίτερα από την ημερομηνία του αγώνα  έχουμε προβλέψει για την διαμονή τους, σε ξενοδοχεία τις περιοχής τα όποια απέχουν μόλις λίγα μέτρα από την εκκίνηση του αγώνα (το ίδιο ισχύει  και  για τον ανεφοδιασμό των μοτοσυκλετών).

 Tηλέφωνα επικοινωνίας ξενοδοχείων είναι:

Θέλουμε να κρατήσουμε τον θεσμό σε πολύ υψηλά και ανταγωνιστικά για όλους μας επίπεδα.

Γιαυτό τον λόγο ο Μ.Ο.Κ., έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η διαδρομή έχει καθαριστεί και ‘ανοιχτεί σε πολλά σημεία. Έχουν προστεθεί νέα ‘απάτητα’ κομμάτια, αλλά και όποιος αναβάτης  χρειαστεί νερό θα μπορέσει εύκολα να ανεφοδιαστεί μιας και θα βρει μπροστά του δυο πηγές.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως αλλάζει και η ώρα, και θα πρέπει να ρυθμίσετε τα ωρολόγια σας μια ώρα πίσω, στις 3 τα ξημερώματα.

 

Μείνετε συντονισμένοι ώστε να μάθετε από εμάς όλες της εξέλιξης για τους αγώνες που έρχονται!

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

 

Γερόπουλος Πέτρος  6944836394
Γουγουσης Κων/ος  6972755063
Σολατσαρης Αρης 6937280880
 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:
(Μπορείτε να τους επισκεφθείτε κάνοντας ένα ‘κλικ’)

nok

IMAGE_ORIZODES

kyriakidhs_platanos

goudousis_kreata

moto_action

pasxalopoulos

safari

matziris_akis

gougousis

geropoylos

svoura

mpizios

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο31323334353637383940ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 32 από 41