Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201

 

Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Λαπαρίδης Ιωάννης, Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά, τηλ: 2467080201 Προσοχή!!! Το δελτίο θα το παραλάβετε από τον κ. Φράσια Αναστάσιο (Studio Tsolis) 11ης Νοεμβρίου 3 (Δίπλα από το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος), τηλ 6906583669.

Who's Online

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους


reDesigned by:
arispwr + Nio

Enduromania 2012 Καλαμπάκα - 29 και 30 Σεπτεμβρίου PDF Εκτύπωση E-mail

enduromania2012_l

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Enduromania επιστρέφει δυνατά, υποδέχοντας το Φθινόπωρο και τη νέα Εντουράδικη σεζόν ,με 2 ημέρες Full Enduro!

Τα απίστευτα μονοπάτια της ορεινής περιοχής των Μετεώρων ετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν αναβάτες από κάθε περιοχή της Χώρας ,αλλά και κάθε οδηγικού ενδαφέροντος !

Η διαδρομή περιληπτικά θεωρείτε Απόλυτα Ευχάριστη για τον μυημένο Εντουρά ,Απίστευτη για τον Αρχάριο με μικρή εμπειρία στο Enduro...

Αυτή τη χρονιά θα σημανθούν διαφορετικά κομμάτια σε σημεία με ιδιαίτερη δυσκολία ,ώστε ο κάθε αναβάτης να έχει τη δική του επιλογή με βάση τις δυνατότητές του. Θα υπάρχουν σήματα που θα ενημερώνουν τον αναβάτη για το τι επέρχεται με την έυκολη ή τη δύσκολη επιλογή .

Η κεντρική αρτηρία της διαδρομής θα είναι η Επαρχιακή Οδός από την Καλαμπάκα προς το Δ.Δ. Καστανιάς και εν συνεχεία προς τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας.

Όσοι έλαβαν μέρος την περσινή χρονιά θα θυμούνται λίγο πολύ τα μέρη ,τα οποία φέτος θα είναι σε σημεία τα ίδια ,με αρκετές όμως αλλαγές.

Η διαδρομή θα περιλαμβάνει σήμανση enduro και σε σημεία κορδέλες κρεμασμένες σε δένδρα.

Η εκκίνηση θα γίνει από την πόλη της Καλαμπάκας με κατεύθυνση δυτικά προς τις κορυφές της Πίνδου , με διανυκτέρευση το Σάββατο το βράδυ,1 klm πρίν το χωριό της Καστανιάς Καλαμπάκας ,στο γνωστό σαλέ "Casa Di Calo".

Εκεί θα μας περιμένει μουσική μπύρες φαγητό ακόμη και σφυνάκια...

Στον εξωτερικό χώρο του σαλέ θα στηθούν οι σκηνές ,και 2 ντουζιέρες ''καουμπόικες'' θα ξεπλύνουν ... την εντουρομανία μας...

Για τους περισσότερο απαιτητικούς , το ξενοδοχείο ''Μανάκος'' στο χωριό θα διαθέσει με 18€ το άτομο δωμάτια για διαμονή αλλά και πρωινό και τα κοινοτικά καταστήματα της Καστανιάς και του Αμαράντου, τα δωμάτιά τους ,με κόστος που θα ανακοινωθεί. Εκεί υπάρχουν και ταβέρνες για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό.

Πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

 
22η Συγκέντρωση Enduro Δράμα PDF Εκτύπωση E-mail

22η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ENDURO

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ

Η Μοτολέσχη Καβάλας σε συνεργασία με το Μοτοσικλετιστικό Σύλλογο Προσοτσάνης(ΜΟ.Σ.Π) και την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης, διοργανώνουν την 22η συγκέντρωση ENDURO. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου. Ο κατασκηνωτικός χώρος όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση βρίσκεται 18 χμ έξω από την πόλη της Δράμας και σε απόσταση μόλις 3 χμ από την κωμόπολη Προσοτσάνη. Σε έναν επίγειο παράδεισο κοντά στις όχθες του ποταμού Αγγίτη.Η πρόσβαση στη θέση «Εργοστάσιο» όπως είναι το ακριβές όνομα της τοποθεσίας, γίνεται μέσο ασφαλτόστρωτου δρόμου.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Για τους λάτρεις των ανέσεων, κατάλυμα μπορεί να βρει κάνεις και στα ξενοδοχεία που υπάρχουν τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και στα γύρω χωριά (σχετικά με τα ξενοδοχεία ενημέρωση θα γίνει εντός ολίγων ημερών)

Ο Νόμος Δράμας είναι ένας νομός μέσα στον οποίο η φύση οργιάζει. Τα παρθένα δάση του Φρακτού και της Ελατιάς, τα όρη Φαλακρό και Μενοίκιο, τα ποτάμια Αγγίτης και Νέστος, τα σπήλαια, τα φαράγγια είναι μερικά από τα εξωτικά στολίδια του φυσικού μεγαλείου που περιμένουν να τα γευτείς…..! Αρχαία ευρήματα, εκκλησίες, γραφικά χωριά…… δείγματα κληρονομιάs άξια να τα γνωρίσεις! Στοιχεία που συνθέτουν αρμονικά ένα μέρος κατάλληλο για μια εναλλακτική μορφή τουρισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πλούσιες δραστηριότητες

Το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρχει live rock μουσική συντροφιά.

Το πρωινό του Σαββάτου, για τους οδηγούς που τους αρέσει, παρέα με τη μηχανή τους, να ξεφεύγουν από τον κόσμο και να τους καταπίνει η φύση, έχει προγραμματιστεί ENDURO διαδρομή 90 χιλιομέτρων στις κορυφογραμμές του όρους Μενοίκιο ανάμεσα από οξιές, σε μονοπάτια και ρέματα. Παράλληλα για τους φίλους της ασφάλτου θα υπάρχει διαδρομή στο δάσος Καράντερε. Αφού λοιπόν τελειώσει η αποκαλυπτική πρωινή βόλτα των enduro και street οδηγών, τις απογευματινές ώρες θα διεξαχθεί ένας αγώνας SCRAMBLE στο χώρο της συγκέντρωσης. Στο τέλος μιας τέτοιας μέρας δεν μπορεί βέβαια να παραληφθεί το μουσικό κομμάτι. Τo συγκρότημα “DisplayeD” θα χαρίσει Alternative- Indie Rock νότες. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με extreme enduro 30 χιλιομέτρων σε ανηφορικό μονοπάτι, για αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν αντοχές και ταυτόχρονα για τους «οδηγούς των δρόμων» με μια διαδρομή ξενάγησης στον ιερό ναό του Διονύσου και στο Σπήλαιο του Μααρά.

Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση και ελάτε, εμείς θα σας περιμένουμε...

To ακριβές πρόγραμμα, τα ωράρια των εκδηλώσεων καθώς και τα μουσικά σχήματα θα ανακινηθούν σε λίγες μέρες.

 
Φλικός Αγώνας Enduro στα Ιωάννινα PDF Εκτύπωση E-mail

Το πρώτο μας φιλικό εντούρο στην πόλη των Ιωαννίνων είναι γεγονός.

Με πολύ αγάπη για το χόμπι μας, σας ετοιμάσαμε μια άκρως εντουράδικη διαδρομή. Η ώρα εκκίνησης είναι 10:30 το πρωί και έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας να την απολαύσετε με τους φίλους σας.

 

Ο χώρος συγκέντρωσης είναι στο χωριό Τύρια Ιωαννίνων (εξοδος 03 ΑΚ ΣΕΛΛΩΝ-ΤΥΡΙΑΣ της εγνατιας οδού) κάτω απ τα πλατάνια δίπλα απο το ποτάμι !!! Από κει θα ξεκινήσει η βόλτα μας και εκεί θα γίνει και ο τερματισμός...διαδρομή 55-60 χλμ περίπου.

Η διαδρομή είναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ!!!

Θα υπάρχουν 3 ΣΕΔ και ανεφοδιασμός. Αναμνηστικό για όλους. Ασθενοφόρο.

τηλ 
ΓΙΩΡΓΟΣ 6977621888
ΑΓΓΕΛΟΣ 6944645654

 

 

paranormal

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο21222324252627282930ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 29 από 41