Νέος Γιατρός για τα Δελτία

Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Δοκόπουλος Πέτρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, Καστοριά, Τηλέφωνο 2467 100947.

FIM MotoCamp 2019

fim motocamo 2019 logo 200

Μοτοθέσις

motothesis el

Ακολουθησέ μας στο Facebook

Facebook Image

TP Moo Pop Up


Ο νέος γιατρός που είναι υπεύθυνος για την ανανέωση τον δελτίων είναι ο κύριος Δοκόπουλος Πέτρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, Καστοριά, Τηλέφωνο 2467 100947.


reDesigned by:
arispwr + Nio

Απολογισμός Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Enduro 3-4-5 Σεπτεμβρίου 2010 ‘Βίτσι’ Καστοριάς PDF Εκτύπωση E-mail

Δείτε φωτογραφίες και video's από την 20η Συγκέντρωση Enduro 3-4-5 Σεπτ. 2010 ‘Βίτσι’ Καστοριάς



P1000438


    Το τέλος της 19ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης μας βρίσκει στην Καλαμπάκα και στο Camping Meteora Garden, με την σκέψη όλων για την επομένη Πανελλήνια.  Θέλαμε να δείξουμε σε όλους τα τοπία της πόλης μας, τα μονοπάτια μας, και να οργανώσουμε όσο πιο καλά γίνετε την επόμενη συγκέντρωση enduro. Ο χρόνος πέρασε και μετά από πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και αμέτρητα τηλέφωνα  καταλήξαμε στο πως θα οργανώσουμε την 20η Συγκέντρωση Enduro.

 

    Είναι Δευτέρα και με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε και τους πρώτους επισκέπτες. Είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων από την Λαμία. Ήρθαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα enduro στης Σέρρες.

 

    Οι εργασίες ξεκίνησαν με γρήγορο ρυθμό. Μέσα σε λίγες ώρες, ο Γουγούσης Κώστας τοποθέτησε ντουζιέρες και ο Γερόπουλος Πέτρος με το συνεργείο του εγκατέστησε κύκλωμα για να έχουμε ζεστό νερό. Ταυτόχρονα ο Ψωμαδάκης Κώστας μαζί με τον αδερφό του Σάκη  καθάρισαν όλη την περιοχή από τα χόρτα και της μεγάλες πέτρες. Ο Βάμβας Θάνος, ο άψογος καφετζής μας, μαζί με τον Πασχαλοπουλο Θάνο, τα δυο αδέλφια Νεοκλής και Άκης Μαντζίρης, οι οποίοι εκτελούσαν και χρέη νυχτοφύλακα, μαζί με τον manger μας Δατσιάδη Κωνσταντίνο και με  επιπλέων  συνεργείο περίπου  δέκα ατόμων  καθάρισαν την περιοχή από σκουπίδια , ξύλα και μπάζα έτσι ώστε οι καλεσμένοι μας να βρουν την φύση όσο πιο αρτιμελή γίνετε. Οι εργασίες συνεχίζονται την Τρίτη και την Τετάρτη. Τα φώτα και η Πύλη είναι έτοιμα. Πάνω από όλα όμως είμαστε εμείς έτοιμοι να δεχτούμε όλους τους enduραδες με της παρέες τους. Ίδη άρχισαν να έρχονται.

 

    Πέμπτη και το πρωινό είναι κρύο. Ο καιρός έως τώρα είναι ιδανικός αλλά στο internet τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόβλεψη της επόμενες ημέρες θα έχουμε βροχές. Ο ζεστός καφές και η φύση είναι ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή. Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβουμε και το μεσημέρι εγώ και ο Γερόπουλος Πέτρος μαζί με άλλους τρεις endurαδες ξεκινήσαμε μια περιήγηση στα γύρο βουνά. Η ώρα πέρασε ευχάριστα και μετά από λίγες ώρες επιστρέψαμε στην κατασκήνωση.

Περισσότερα...
 
Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro 2010‏ PDF Εκτύπωση E-mail


 

Δείτε τον χάρτη

 

MOK_afisa_220710

 

 

      Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει την 20η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro, και έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, με μία ομάδα διεξαγωγής περίπου τριάντα ατόμων

Κύριο μέλημα μας είναι το ατελείωτο Enduro,η επαφή σας με την υπέροχη φύση της περιοχής, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η διασκέδαση με ποικίλες εκδηλώσεις, συναλίες και events.

Περισσότερα...
 
ΒΙΤΣΙ 22-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 του Νίκου Κατσαντά και του συνοδοιπόρου Παύλου Παπαθανάση. PDF Εκτύπωση E-mail

 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΒΙΤΣΙ 22-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 του Νίκου Κατσαντά και

του συνοδοιπόρου  Παύλου Παπαθανάση.

 

                           a     3

-Έτσι μεσοβδόμαδα;

-Αφού ξέρεις!(παιδιά, άδειες κ.α.)

-Εντάξει, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας χάρτης της προκοπής-έφτιαξα ένα παζλ από το mapsgoogle- και  δεν έχω μιλήσει ακόμη σε κανένα (από τα παιδιά στην Καστοριά) είμαι σύμφωνος.

Αν αναρωτιέστε πως το αποφάσισα τόσο εύκολα και που βρήκα χρόνο ας είναι καλά ο ΟΑΕΔ (οργανισμός αξιοποίησης εντουράδικης διάθεσης).

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και ετοιμαστήκαμε όσο γινόταν γρηγορότερα-για οικονομία χρόνου ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

 

Έτσι αφού ο Παύλος ήρθε τετάρτη βράδυ από Αγρίνιο -στα Γιάννενα- ξεκινήσαμε να φορτώνουμε τα υπάρχοντα μας και επιτέλους πέμπτη ξημερώματα κινήσαμε για την Καστοριά.

Οι γνώσεις για το μέρος που θα πηγαίναμε ελάχιστες αλλά υπήρχε σκοπός κι αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές τις είχαμε αναλώσει στο Γράμο, η συνέχεια δεν ήταν άλλη από το να πάμε και στο Βίτσι.

Η επιλογή φυσικά δεν ήταν τυχαία μιας και θέλαμε να γνωρίσουμε από κοντά η καλύτερα, να πάρουμε μια γεύση-πικρή κατά κάποιο τρόπο-της περιοχής, όπου πριν από μισό και πλέον αιώνα είχαν διεξαχθεί αρκετές από τις αδελφοκτόνες μάχες της νεότερης ιστορίας μας.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο4142434445464748ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 45 από 48